Moringa ulje

Print
Etarsko ulje moringe dobija se ceđenjem semena moringe i koristi se za negu kose i kože. Smatra se jednim od najznačajnijiih ulja u kozmetici.
Pakovanje Tooltip
[pakovanje]
Description

Etarsko ulje moringe dobija se ceđenjem semena moringe i koristi se za negu kose i kože. Smatra se jednim od najznačajnijiih ulja u kozmetici. Veoma je bogato oleinskim kiselinama (omega 9), veoma lako prodire u kožu i održava njenu teksturu. Zbog izraženih antiseptičkih i antiupalnih svojstava, ulje moringe pomaže pri uklanjanju finih bora i kao tretman za problematičnu kožu.

Sastav: etarsko ulje biljke moringa 

Specifikacija proizvoda

Proizvodjac/Uvoznik: Terra co doo Zemlja porekla: Srbija Organski proizvod: NE

posetite naš edukativni veb sajt

banner zhrana3 tall

potražite naš besplatni časopis u prodavnicama zdrave hrane

zh 54

posetioci sajta

Broj posetilaca na sajtu: 36