Trifala u prahu organska

Print
Trifala (triphala doslovno znači “tri ploda”) je tradicionalni ajurvedski preparat koji se sastoji od praha tri voćke: amalaki (Emblica officinalis), bibitaki, (Terminalia belerica) i haritaki (Terminalia chebula). Već vekovima je široko korišćena na indijskom potkontinentu, a od nedavno i širom sveta. Njena najpoznatija upotreba je kao tonik za creva. Ima laksativno dejstvo.
Pakovanje Tooltip
[pakovanje]
Description

Sastojak:100% organska trifala u prahu
Može u tragovima da sadrži soju, gluten, susam, kikiriki, lešnik i badem.
Opis proizvoda: Trifala (triphala doslovno znači “tri ploda”) je tradicionalni ajurvedski preparat koji se sastoji od praha tri voćke: amalaki (Emblica officinalis), bibitaki, (Terminalia belerica) i haritaki (Terminalia chebula). Već vekovima je široko korišćena na indijskom potkontinentu, a od nedavno i širom sveta. Njena najpoznatija upotreba je kao tonik za creva. Ima laksativno dejstvo.
Hranljiva vrednost u 100 g proizvoda: energija: 1198kJ/287kcal (14%*); masti: 0,7 g (1%*) od kojih zasićene masne kiseline 0,2 g (1%*); ugljeni hidrati: 46 g (18%*) od kojih šećeri 10 g (11%*); vlakna: 40 g (167%*); proteini: 4 g (8%*); so: 0 g (0%*) *Sadržaj dnevnog unosa energije. Referentni unos za prosečnu odraslu osobu (8 400 kЈ /2 000 kcal)
Preporučena upotreba: Kašičicu praha razmutiti u šolji tople vode i popiti kao čaj. Trifalu je najbolje uzimati pre odlaska na spavanje, na prazan stomak ili ujutru odmah nakon ustajanja. Napitak ima neobičan kiselo-oporo-gorkast ukus.
Uputstvo za čuvanje: Čuvati na suvom i hladnom mestu.
Kontrolna organizacija: Organic Control System RS – ORG - 001

Alergen info: nema alergena

Specifikacija proizvoda

Proizvodjac/Uvoznik: Beyond Zemlja porekla: Indija Organski proizvod: DA

najnoviji komentari

 • Ovas testenina lazarina

  Slavica M 26.04.2017 10:54
  Draga Zdenka, očigledno je da Vam ova testenina ...
   
 • Ovas testenina lazarina

  Zdenka 25.04.2017 22:09
  Postovana, uvek jedem da hrana prakticno u ...

posetite naš edukativni veb sajt

banner zhrana3 tall

potražite naš besplatni časopis u prodavnicama zdrave hrane

zh 54

posetioci sajta

Broj posetilaca na sajtu: 69