Konopljino seme neoljušteno organsko

Print
Odličan je izvor proteina i biljnih vlakana. Sadrži sve esencijalne aminokiseline i savršeno izbalansiran odnos omega 3, 6 i 9 masnih kiselina, enzima, minerala i vitamina. Savršen je dodatak ishrani, posebno kod dijeta sa preporučenim većim unosom biljnih vlakana.
Pakovanje Tooltip
[pakovanje]
konopljaneljustena2
Description

Konopljino seme je odličan izvor proteina i biljnih vlakana. Sadrži sve esencijalne aminokiseline i savršeno izbalansiran odnos omega 3, 6 i 9 masnih kiselina, enzima, minerala i vitamina. Savršen je dodatak ishrani, posebno kod dijeta sa preporučenim većim unosom biljnih vlakana.

Dosadašnja naučna istraživanja, kao i iskustva onih koji koriste ovo seme u ishrani ukazuju da ono pomaže u borbi protiv gojaznosti i taloženju masnoća iz krvi na krvnim sudovima, čime blagotvorno deluje na kardiovaskularni sistem. Takođe, pomaže da se voda ne zadržava u organizmu čime doprinosi održavanju normalnog krvnog pritiska. Ima antiupalno dejstvo, a u organima za varenje doprinosi održanju normalne crevne flore i sprečavanju razvoja patogenih bakterija. Neka ispitivanja ukazuju da seme konoplje doprinosi prevenciji nastanka malignih promena na dojci, debelom crevu i prostati.

Specifikacija proizvoda

Proizvodjac/Uvoznik: Beyond doo Zemlja porekla: Kina Organski proizvod: DA

Cena artikla je trajno snižena od 1. 3. 2019.

posetite naš edukativni veb sajt

banner zhrana3 tall

potražite naš besplatni časopis u prodavnicama zdrave hrane

zh 54

posetioci sajta

Broj posetilaca na sajtu: 40