Glina za vene i hemoroide

Print
Olakšava prolazak krvi kroz vene i hemoroide. Sprečava gomilanje toksina u venama i hemoroidima. Smanjuje otok, bol i osećaj težine u nogama.
Pakovanje Tooltip
[pakovanje]
Description

Olakšava prolazak krvi kroz vene i hemoroide. Sprečava gomilanje toksina u venama i hemoroidima.  Smanjuje  otok, bol i osećaj težine u nogama.
Glina za vene sadrži: escin-ekstrakt divljeg kestena (escin-polisulfid, EPS-Na, bioaktivna komponenta koja sadrži 12,8%  organski vezanog sumpora), eterična ulja kleke, lavande, nevena, eukaliptusa, ruzmarina, timijana, belog luka, noćurka, nane i  žalfije. Divlji kesten se u biljnoj medicini odavno korist za spravljanje različitih preparata za lečenje proširenih vena. Ekstrakt divljeg kestena povećava kapilarnu rezistenciju.
Prva 3 – 5 dana se maže glina u što tanjem sloju (skoro neprimetnom), a kasnije u malo debljem sloju. Glina se maže po površini vene blagim masiranjem, a zatim po celom obodu noge. Praktično, glinom pravimo omotač poput zavoja. Za hemoroide glinu mazati  blagim utiskivanjem u  čist analni otvor. Oko analnog otvora mazati glinu u tankom sloju. Omotač od gline ima pored medikamenskog dejstva ulogu stezača, bez zavoja, tako da se opterećenje vena usled sopstvene težine, prenosi na spoljašnji omotač gline i kože, čime se kontrakcijama gline  i kože intenzivira periferna cirkulacija krvi. Tako zasušena glina se može nositi duže vreme, i za vreme rada. Čak se glina ne mora skidati,  jer za dan-dva sama otpada sa površine kože.

Specifikacija proizvoda

Proizvodjac/Uvoznik: Shenemil Zemlja porekla: Srbija Organski proizvod: NE

Dodaj komentar
Napomena redakcije: komentare uvredljive za bilo koga i po bilo kom osnovu nećemo objavljivati.


najnoviji komentari

 • Ovas testenina lazarina

  Slavica M 26.04.2017 10:54
  Draga Zdenka, očigledno je da Vam ova testenina ...
   
 • Ovas testenina lazarina

  Zdenka 25.04.2017 22:09
  Postovana, uvek jedem da hrana prakticno u ...

posetite naš edukativni veb sajt

banner zhrana3 tall

potražite naš besplatni časopis u prodavnicama zdrave hrane

zh 54

posetioci sajta

Broj posetilaca na sajtu: 142