Sok od šargarepe

Print
Pronto sok-šargarepa, jabuka, narandža se sastoji od 40% kaše od šargarepe, 38% soka od jabuke iz koncentrata iz soka i 22% soka od narandže iz koncentrata soka. Pasterizovan, bez konzervansa, bez veštačkih boja, bez veštačkih ukusa, bez zaslađivača.
Pakovanje Tooltip
[pakovanje]
Description

Pronto sok-šargarepa, jabuka, narandža se sastoji od 40% kaše od šargarepe, 38% soka od jabuke iz koncentrata iz soka i 22% soka od narandže iz koncentrata soka. Pasterizovan, bez konzervansa, bez veštačkih boja, bez veštačkih ukusa, bez zaslađivača. Sok od šargarepe sam po sebi ima slatkast, kremast ukus, ni nalik onom koji bi inače očekivali. Još kada je šargarepa u kombinaciji sa pomorandžom i jabukom, dobijate energetsku bombu za Vaš organizam. Pun vitamina A, C, kalcijuma. Kao takav odličan je za kožu, oči, imunitet kako kod odraslih tako i kod dece.

Pronto sokovi su sokovi od 100% voća i povrća, bez dodatog šećera,blagotvorno deluju na zdravlje. Pasterizovani su, bez konzervansa, veštačkih boja, bez veštačkih ukusa, bez zaslađivača. Pakovani su u elegantnu staklenu ambalažu od 1l koja je bespovratna i najzdravija.

Specifikacija proizvoda

Proizvodjac/Uvoznik: Ducla doo Zemlja porekla: Italija Organski proizvod: NE

posetite naš edukativni veb sajt

banner zhrana3 tall

potražite naš besplatni časopis u prodavnicama zdrave hrane

zh 54

posetioci sajta

Broj posetilaca na sajtu: 33