Degustacija organskih čajeva i džemova

degustjogiU hipermarketu Mercator u Beogradu, Bul. umetnosti 4, u subotu 17. 12. od 12 do 18h, i nedelju 18. 12. od 10 do 16h zainteresovani će moći da probaju čajeve vrunskog svetskog brenda Yogi tea i organske džemove superiornog kvaliteta brenda Dida Boža.

himalajacajYogi tea je renomirani svetski proizvođač koji nudi 20-tak vrsta čajeva koji predstavljaju iznenađujuće neobične i ukusne kombinacije više egzotičnih sastojaka, poput đumbira, kardamoma, anisa, piskavice, sladića, bibera, kakao komadića, sa poznatim biljem poput žalfije, verbene, kamilice, i klasičnih čajeva kao što su crni, zeleni i rooibos. Pravljeni su po principima stare ajurvedske medicine i specifično namenjeni da potpomognu funkcionisanje organizma; na primer, za dobar san, detoksikaciju, zdravlje grla i disajnih puteva, opuštanje, balansiranje ženskih hormona i sl.

 

 

 

 

didabozarNamazi i džemovi “Dida Boža” se pripremaju prema originalnim dalmatinskim recepturama u strogo kontrolisanim pogonima gde se, na primer, svaka smokva ručno otvara i pregleda kako bi džem bio vrhunskog kvaliteta. Visok udeo ekološki uzgojenog voća i ručno branih plodova daje im punu i osobitu aromu.  Dida Boža namazi i džemovi su prepoznati u celom svetu i konzumiraju se na području Sjedinjenih Američkih Država, Evrope, Afrike i Azije. Oduševili su potrošače i osvojili neke od najcenjenijih nagrada na međunarodnim sajmovima hrane.