promocija rodaU subotu i nedelju, 22. i 23. avgusta u megamarketu „Roda“ u Novom Sadu održaće se Beyondova prezentacija/promocija visokokvalitetne organske kafe „limu“ i organskog šećera od šećerne trske. Na privremenom štandu Beyonda koji će biti postavljen u prodajnom objektu „Roda“ pored police sa Beyondovim proizvodima, kupci će moći da dobiju detaljnije informacije o organskoj kafi, prvoj u širokoj prodaji na našem tržištu, kao i o organskom smeđem šećeru koji je prisutan u prodaji nešto duže vreme, a moći će da se raspitaju i o drugim „Beyondovim“ prozvodima ili o programu organske hrane uopšte.

Svaki posetilac koji kupi „Beyondove“ proizvode u vrednosti 650 din. i više dobija na poklon brendiranu vatrostalnu šoljicu za kafu ili čaj, kao i najnoviji broj našeg časopisa Zdrava hrana.

Adresa megamarketa roda u Novom Sadu je Temerinski put 50, a promocija će se tokom oba dana održati u vremenu od 10 do 16 časova.

promocija merc1U Mercatoru u Novom Sadu, 1. i 2. avgusta održana je promocija Beyondovih proizvoda. Na privremenom štandu Beyonda postavljenom kraj police sa našim proizvodima zainteresovani su mogli da dobiju detaljne informacije o našem bogatom prodajnom programu. Svi oni kupci koji su kupili bilo koji Beyondov proizvod čija je cena bila preko 650 din. kao poklon su dobili brendiranu šolju za Yogi Tea čajeve, kao i naš časopis Zdrava hrana.

Promocija je održana u Mercatorovom premium objektu, Bul. oslobođenja 102.

Žen šen je poznati kineski medicinski koren koji pomaže oporavak organizma, pojačava moždanu aktivnost, ima antistresno dejstvo. Koren žen-šena je jedno od najcenjenijih sredstava koje se koriste u tradicionalnoj medicini naroda Dalekog istoka gde se upotrebljava kao stimulator centralnog nervnog sistema, za regulisanje krvnog pritiska i metabolizma šećera, protiv bolesti  jetre i žuči, za jačanje srca, protiv začepljenja krvnih sudova. Prema naučnim ispitivanjima, žen-šen se preporučuje za ojačavanje i povećanje moždane aktivnosti, za poboljšanje funkcije želuca i creva, protiv umora i kao prevencija stresa.

Žen šen možete sada nabaviti u obliku veoma ukusnog instant čaja od žen šena, potpuno prirodnog. Gotov je za minut, može se pripremati i hladan i topao.


Gde se kupuje?

Možete ga naći u prodavnici “Beyond”, Voždova 76b u Nišu, tel. 018-514-182, na našoj online prodavnici, ili potražiti u bolje snabdevenim prodavnicama zdrave hrane.

posetite naš edukativni veb sajt

banner zhrana3 tall

potražite naš besplatni časopis u prodavnicama zdrave hrane

zh 54

posetioci sajta

Broj posetilaca na sajtu: 23