jogicajeviOrganske jogi čajeve vrhunskog kvaliteta, načinjene po principima drevne tradicionalne ajurvedske medicine, možete nabaviti po sniženoj ceni preko naše internet prodavnice zdrave hrane. Široka paleta ovih napitaka sadrži klasični crni i zeleni čaj, himalaja, čajeve koji pomažu zdravlju disajnih organa, smiruju i opuštaju. Ako ih dosad niste probali, verovatno ćete biti iznenađeni bogatstvom sastojaka, ukusa i aroma koje pružaju.

Izbor jogi čajeva možete pogledati na ovom linku.

kinoab1Belu kinou možete nabaviti po sniženoj ceni preko naše internet prodavnice. Veoma stara žitarica, hrana Inka. Kinoa prirodno ne sadrži gluten, pa je mogu koristiti oni koji moraju da drže bezglutensku dijetu. Ima puno aminokiselina, vitamina E, B12, B6, gvožđa, magnezijuma I cinka. Veoma se lako vari, pa se preporučuje za čestu upotrebu.

heljda popustHeljda je žitarica hladnih predela, pa je odlična za zimsku ishranu. Kaše od heljde, palačinke od heljdinog brašna i sl. omiljena su namirnica u hladnijim krajevima. Heljda prirodno ne sadrži gluten.

Naut, ili leblebija, u poslednje vreme se sve više koristi kod nas. Ova mahunarka izuzetno je zdrava, a u kuhinji se može upotrebiti za pripremu orijentalnih jela karija, kao prilog uz kuvano povrće, i za pripremu bliskoistočnog specijaliteta, humusa.

Organski proizvedene heljdu i naut, u pakovanjima po pola kilograma, po sniženoj ceni možete naručiti preko naše internet prodavnice, ili na telefon naše prodavnice 018-514-182

akcija volkProfesorka Maja Volk jedan je od najistaknutijih zagovornika presne ishrane kod nas. Njene knjige sadrže veliki broj odličnih recepata, kao i saveta i preporuka onima koji žele da se hrane zdravije. Po sniženoj ceni, knjige "Kotlići su u paklu", "Sirovi život" i "Živa hrana" možete naručiti preko naše internet prodavnice zdrave hrane. Ukoliko naručujete samo knjige (ne i druge proizvode), i platite unapred, onda će i troškovi slanja biti manji. Za više informacija pozovite našu maloprodaju, 018-514-182

cia semeČia semenke su bogate omega 3 i 6 masnim kiselinama, gvožđem, kalcijumom, magnezijumom, kalijumom, cinkom, fosforom, biljnim proteinima, aminokiselinama i vitaminama C i B grupe. Čest su sastojak raznih dijeta za mršavljenje i donose različite dobrobiti zdravlju.

Možete ih nabaviti na sniženju preko naše internet prodavnice u dva oblika: celovite i mlevene, oba po sniženoj ceni (320 din pakovanje 100g, 590 din za 200g)

 

 

posetite naš edukativni veb sajt

banner zhrana3 tall

potražite naš besplatni časopis u prodavnicama zdrave hrane

zh 54

posetioci sajta

Broj posetilaca na sajtu: 50