Ubrzo po otvaranju prodavnice zdrave hrane, preduzeće “Beyond” otpočinje i proizvodnju zdravije hrane (januara 2001). Uz stručne savete švajcarskog industrijalca g. A. W. Danzera, jednog od pionira zdravije hrane u Evropi, uspeli smo da razvijemo liniju sasvim novih proizvoda od soje prilagođenu našem tržištu, koja je sada obogaćena serijom veoma ukusnih vegetarijanskih kobasica i namaza.

Za razliku od većine današnjih proizvođača, odlučili smo da prednost damo zdravlju potrošača, čak i nauštrb profita, tako da u našoj proizvodnji ne koristimo aditive i konzervanse da bismo produžili vek trajanja proizvoda.

Kompletan spisak i opis naših proizvoda možete pogledati u katalogu proizvodnje.

Biljne belančevine ukusna i zdrava zamena za meso
Kao osnovnu namirnicu koja predstavlja zamenu za belančevine životinjskog porekla, proizvodimo tofu, hranu koja je hiljadama godina u upotrebi u Kini i Japanu, danas je preporučuje makrobiotika, ali i FDA (Američka uprava za hranu i lekove) kao namirnicu koja godi zdravlju srca. Osim sirovog tofua koji možete pripremiti na bilo koji način koji vam odgovara, proizvodimo tofu u raznim pikantnim varijantama - proprženi na hladno ceđenom ulju i tamariju, sa maslinama, dimljeni, i dr.

Proizvodimo takođe i tempeh, indonežanski specijalitet od fermentisane soje, koji je izuzetno ukusan, lako svarljiv, a čak ni ljubitelji dobre šnicle neće moći da zamere njegovom izvrsnom ukusu.

Još jedna namirnica koja je bogata belančevinama i energetski jaka, koju obožavaju vegetarijanci, jeste sejtan, tzv. pšenično meso, zapravo posebnim procesom izdvojen i pripremljen pšenični gluten...

Puteri od semenki
Kikiriki puter je odavno u prodaji na Zapadu, a kod nas se pojavio ne tako davno. Ali, odlični namazi se prave i od bundevinog semena i suncokreta i mi smo osvojili tehnologiju njihove proizvodnje. Naši namazi od semenki su bez konzervanasa i aditiva, kao i naš kikiriki puter. Taan ili susamova pasta je odavno poznata u istočnoj kuhinji i ona takođe spada u naš repertoar proizvoda.

Prirodni slatkiši
Posebno smo ponosni na svoju liniju zdravih slatkiša, koji su lišeni belog šećera i nezdravih aditiva. Naš slatki program zasniva se na jezgrastom voću (kikirikiju, orasima, bademima, lešnicima) sa prirodnim zaslađivačima, medom i malteksom (ječmeni sladom) koji su već sami po sebi zdravi. 

Sirova organska hladno presovana ulja
Najnovije u našoj ponudi su organska hladno presovana ulja lana, susama, suncokreta i bundeve, dobijena revolucionarnom nemačkom tehnologijom, pri kojoj u procesu ceđenja temperatura ne prelazi 37oC, tako da se s pravom mogu nazvati sirovim i koristiti u sirovoj ishrani.

Ove proizvode možete kupiti u našoj maloprodaji, u svom bolje snabdevenim prodavnicama zdrave hrane, a možete ih i naručiti preko naše internet prodavnice.

BEYOND
Petra Konjovića 44  Niš 18106
tel. +381-018-281-011, 062 344 527

 

Već je početni imidž preduzeća “Beyond” podsetio po izgledu na prodavnice zdrave hrane na Zapadu. Kupcima koji bi ušli u radnju veoma značajno je bilo to što su uvek znali da osim robe mogu da dobiju i dobar savet iz oblasti zdrave hrane od prodavaca koji ne samo da poznaju tu tematiku, već i sami žive zdravije. Često su organizovane besplatne konsultacije i seminari za kupce na kojima su gostovali istaknuti stručnjaci sa Balkana iz oblasti alternativne medicine i raznih područja zdrave hrane.

U našoj prodavnici u glavnoj ulici u Nišu naći ćete preko 2000 artikala koji pokrivaju gotovo sve što prodavnice zdrave hrane mogu da ponude, a posebno smo ponosni na proizvodni repertoar naše proizvodnje - ukusni, sveži i zdravi proizvodi od soje, pšenični sejtan, zdravi slatkiši na bazi jezgrastog voća, meda i malteksa i drugo. Mi pratimo trendove, pa možete biti sigurni da ćete kod nas naći sve što je novo u oblasti zdrave ishrane!

Posetite nas u Voždovoj 76 b i uverite se u kvalitet i raznovrsnost naše ponude, ili se raspitajte na tel.  018-514-182.

Deo iz repertoara naše ponude možete naručiti preko naše internet prodavnice, Zdrava Hrana e-Shop

 

BEYOND
Niš, Voždova 76b 

Telefon: +381 018-514-182
Fax: +381 018-514-182
E-mail: <pošaljite nam poruku>

MALOPRODAJA
 
BEYOND
Niš, Voždova 76b, radno vreme prodavnice: ponedeljak-petak 9 - 19h, subota: 8 - 14h, nedeljom ne radimo

Telefon: +381 018-514-182
Fax: +381 018-514-182
E-mail: Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.
 
VELEPRODAJA
 
BEYOND
Beograd, Narodnog Fronta 68
Tel./fax: +381 11 347 6034

Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.
 
PROIZVODNJA
BEYOND
Petra Konjovića 44  Niš 18106
tel. +381-018-281-011, 062 344 527

INFORMACIJE I PITANJA:

Pošaljite mejl na

Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.


 

...

 

 

Veleprodaja zdrave hrane Beyond

 

Kako bismo bili što efektivniji u distribuciji naših proizvoda kao i drugih vrednih i kvalitetnih proizvoda iz oblasti zdrave hrane, odlučili smo da otvorimo našu sopstvenu veleprodaju zdrave hrane u Beogradu. U našoj veleprodaji možete se snabdeti mnogim ekskluzivnim proizvodima, kao što su Neera sirup, mnoge namirnice iz organske proizvodnje (npr. žitarice, mahunarke, semenke i dr), sredstva za mršavljenje,, instant čajevi od ginko bilobe, žen šena, đumbira itd.

Organske žitarice, mahunarke i semenke
Danas gotovo da i nema potrebe naglašavati vrednost organske hrane. Šta vrede i najzdravije namirnice, ako su višestruko zagađene. Onima koji se zdravije hrane i čiji su svakodnevni osnov ishrane žitarice i mahunarke, veoma je bitno da mogu da ih nađu u organskom obliku. Upravo zbog toga je veleprodaja Beyonda odlučila da se orijentiše u ovom pravcu i prva počela da sistematski snabdeva srpsko tržište sertifikovanim organskim namirnicama. Tako su zahvaljujući upravo Beyondu ljubitelji zdravije ishrane konačno mogli da po povoljnim cenama, u svojim prodavnicama zdravije hrane nabave gotovo sve žitarice i mahunarke koje se koriste u svakodnevnoj ishrani pa čak i one “egzotičnije” - kinou (specijalnu staru vrstu žitarica), azuki, mung i sl., ali i veoma zdrava organska ulja od kokosa i palme.

Proizvodi od soje, puteri od semenki, zdraviji slatkiši
Mi distribuiramo bogat program maštovitih i ukusnih proizvoda od soje (dimljeni tofu, tofu sa maslinama, tempeh i sl), putera od semenki (susam, bundeva, suncokret, kikiriki) i zdravije slatkiše na bazi jezgrastog voća, meda i malteksa, koji proizvodi naša pogon za proizvodnju. Najvažnije kod njih jeste da za razliku od većine industijski proizvedene i pakovane robe ne sadrže sredstava za konzervisanje ni aditive.

Biljni namazi
Kako vegetarijanstvo stiče sve veću popularnost, tako i biljni namazi sve više menjaju nekad popularne paštete. Zato se Beyond odlučio da postane generalni distributer serije pikantnih namaza od povrća (pačurki, brokolija, paprike, i dr)

Neera dijeta
Veleprodaja Beyond je ekskluzivni uvoznik i distributer Neera sirupa, osnov popularne švajcarske dijete za mršavljenje i pročišćenje koja je u opticaju na Zapadu već preko 40 godina, a stekla je popularnost među holivudskim zvezdama, pa je koriste Bjonsi Nouls, Tom Henks, Mik Džeger, kao i olimpijska legenda Karl Luis...

Sredstva za mršavljenje
U našem repertoaru možete naći i prirodna sredstva za mršavljenja, na bazi biljnih vlakana, kao i jabukovo sirće, koje se u prirodnoj medicini preporučuje u te svrhe.

Proizvodi od gline
Glina je jedno od najmoćnijih prirodnih sredstava za detoksikaciju organizma, tako da prodajemo glinu za unutrašnju i spoljašnju upoterbu raznih namena, sada već renomiranog proizvođača ovog programa Shenemil.

Medicinske gljive
U tradicionalnoj medicini lekovite gljive zauzimaju istaknuto mesto. Beyond je generalni distributer šitake, maitake, reiši, astragalusa, kordicepsa i drugih izuzetno lekovitih gljiva, kao i čuvenog kineskog prirodnog eliksira žen-šena.

Instant čajevi
Posebno smo ponosni što smo uvoznik i distributer instant čajeva od đumbira, žen-šena i ginka bilobe. Ova prirodna lekovita sredstva veoma širokog povoljnog spektra delovanja na organizam svako domaćinstvo treba da ima pri ruci, a posebno su pogodna u boliku instant čajeva (bez aditiva i konzervanasa!) koji se mogu pripremiti za minut.

Paleta suprehrane
Najnovija u našoj ponudi je paleta tzv. superhrane, namirnica izuzetne hranljive i funkcionalne vrednosti za ljudski organizam, kao što su mlade trave žitarica (pšenice, ječma, lucerke), mikroalge spirulina i hlorela, čia semenke, psillium ljuspice, nopal kaktus, mleveno laneno seme zaštićeno od oksidacije specijalnim sistemom pakovanja, eritritol (prirodni zaslađiva), sirovi kakao komadići

Takođe, snabdevamo prodavnice zdrave hrane morskom solju, alojom u gelu, eteričnim uljima i emulzijama raznih namena i dr.

VELEPRODAJA
 
BEYOND
Beograd, Narodnog Fronta 68
Tel./fax: +381 011 347 6034

E-mail: <pošaljite nam poruku>

Pogledajte izbor iz našeg veleprodajnog asortimana:
 

umestoprodavniceBeyond  je proizvodno-trgovinsko preduzeće koje se bavi programom zdrave hrane. Osnovano je 2000. godine kao skromna prodavnica zdrave hrane, sa idejom da svojom delatnošću služi svima koji teže i nastoje da žive zdravije. U međuvremenu je preraslo u složeno preduzeće, koje je svoju delatnost dopunilo proizvodnjom, uvozom i distribucijom zdrave hrane.


Naši principi su da se držimo prirode i izbegavamo maksimalno sve veštačke dodatke hrani - hemikalije, aditive konzervanse i ostale. Logična posledica ovakvog pristupa je bila da se okrenemo programu organski gajene hrane, tako da je naše preduzeće danas preraslo u lidera na srpskom tržištu u uvozu i distribuciji organski gajenih žitarica, semenki, mahunarki, kao i u proizvodnji visokokvalitetnih organskih namirnica od soje, koje smo prvi ponudili na domaćem tržištu, pre svega namenjenih onima koji nastoje da smanje količinu namirnica životinjskog porekla u svojoj ishrani, ili da ih potpuno izbace.

 

Svesni problema sa preteranom količinom šećera u savremenoj ishrani, razvili smo takođe i program zdravijih, organskih zaslađivača, kao i zdravijih slatkiša na bazi sušenog voća, orašastih plodova, malteksa i meda, koji će pomoći onima kojima je rafinisani šećer prerastao u problem u ishrani.

 

Kafa spada u najprodavanije artikle u savremenom svetu, ali, nažalost, takođe i u artikle koji se u konvencionalnoj proizvodnji najviše tretiraju hemikalijama. Zato smo se odlučili na uvoz organski gajene kafe, koja ne samo da čuva zdravlje svojih konzumenata, nego čuva i prirodu, jer njeno gajenje ne podrazumeva ekstenzivno krčenje šuma koje je neophodno za konvencionalne plantaže kafe.

 

Zdravlje posmatramo u malo širem smislu - ne samo kao odsustvo bolesti, već kao optimalno stanje tela i duha koje podrazumeva pozitivne misli, radost, optimizam, sreću. Zato smo, uz prehrambeni program, razvili i edukativnu delatnost, putem našeg besplatnog časopisa "Zdrava hrana" dostupnog u svim prodavnicama zdrave hrane na teritoriji Srbije, kao i našeg edukativnog veb sajta www.zdravahrana.com, ali i veb sajta www.biserimudrosti.com, koji nudi inspiraciju iz oblasti lepe književnosti i filozofije onima koji takvu inspiraciju traže.

 

Duboko verujemo da niko nema šanse da promeni svet oko sebe ako nije spreman da menja sebe - kao u poznatoj izreci Šri Činmoja, "Juče sam bio pametan, hteo sam da promenim svet. Danas sam mudar, zato menjam sebe". Zato ohrabrujemo sve zaposlene u našoj firmi da slede personalizovane programe samorazvoja, svako na svoj način, kako bismo kreirali pozitivnu i inspirativnu atmosferu unutar naše firme, koju onda možemo da ponudimo i drugima.

Naše preduzeće sastoji se od veleprodaje, maloprodaje i proizvodnje.

 

beyond_logo.jpg


 

INFORMACIJE I PITANJA:

<pošaljite nam poruku>
 

 

BEYOND
Niš, Voždova 76b 

Tel/Fax: (381) 018-514-182
Mob: (381) 062-804-3713
E-mail: <pošaljite nam poruku>