Veleprodaja zdrave hrane Beyond

Veleprodaja zdrave hrane Beyond

 

Kako bismo bili što efektivniji u distribuciji naših proizvoda kao i drugih vrednih i kvalitetnih proizvoda iz oblasti zdrave hrane, odlučili smo da otvorimo našu sopstvenu veleprodaju zdrave hrane u Beogradu. U našoj veleprodaji možete se snabdeti mnogim ekskluzivnim proizvodima, kao što su Neera sirup, mnoge namirnice iz organske proizvodnje (npr. žitarice, mahunarke, semenke i dr), sredstva za mršavljenje,, instant čajevi od ginko bilobe, žen šena, đumbira itd.

Organske žitarice, mahunarke i semenke
Danas gotovo da i nema potrebe naglašavati vrednost organske hrane. Šta vrede i najzdravije namirnice, ako su višestruko zagađene. Onima koji se zdravije hrane i čiji su svakodnevni osnov ishrane žitarice i mahunarke, veoma je bitno da mogu da ih nađu u organskom obliku. Upravo zbog toga je veleprodaja Beyonda odlučila da se orijentiše u ovom pravcu i prva počela da sistematski snabdeva srpsko tržište sertifikovanim organskim namirnicama. Tako su zahvaljujući upravo Beyondu ljubitelji zdravije ishrane konačno mogli da po povoljnim cenama, u svojim prodavnicama zdravije hrane nabave gotovo sve žitarice i mahunarke koje se koriste u svakodnevnoj ishrani pa čak i one “egzotičnije” - kinou (specijalnu staru vrstu žitarica), azuki, mung i sl., ali i veoma zdrava organska ulja od kokosa i palme.

Proizvodi od soje, puteri od semenki, zdraviji slatkiši
Mi distribuiramo bogat program maštovitih i ukusnih proizvoda od soje (dimljeni tofu, tofu sa maslinama, tempeh i sl), putera od semenki (susam, bundeva, suncokret, kikiriki) i zdravije slatkiše na bazi jezgrastog voća, meda i malteksa, koji proizvodi naša pogon za proizvodnju. Najvažnije kod njih jeste da za razliku od većine industijski proizvedene i pakovane robe ne sadrže sredstava za konzervisanje ni aditive.

Biljni namazi
Kako vegetarijanstvo stiče sve veću popularnost, tako i biljni namazi sve više menjaju nekad popularne paštete. Zato se Beyond odlučio da postane generalni distributer serije pikantnih namaza od povrća (pačurki, brokolija, paprike, i dr)

Neera dijeta
Veleprodaja Beyond je ekskluzivni uvoznik i distributer Neera sirupa, osnov popularne švajcarske dijete za mršavljenje i pročišćenje koja je u opticaju na Zapadu već preko 40 godina, a stekla je popularnost među holivudskim zvezdama, pa je koriste Bjonsi Nouls, Tom Henks, Mik Džeger, kao i olimpijska legenda Karl Luis...

Sredstva za mršavljenje
U našem repertoaru možete naći i prirodna sredstva za mršavljenja, na bazi biljnih vlakana, kao i jabukovo sirće, koje se u prirodnoj medicini preporučuje u te svrhe.

Proizvodi od gline
Glina je jedno od najmoćnijih prirodnih sredstava za detoksikaciju organizma, tako da prodajemo glinu za unutrašnju i spoljašnju upoterbu raznih namena, sada već renomiranog proizvođača ovog programa Shenemil.

Medicinske gljive
U tradicionalnoj medicini lekovite gljive zauzimaju istaknuto mesto. Beyond je generalni distributer šitake, maitake, reiši, astragalusa, kordicepsa i drugih izuzetno lekovitih gljiva, kao i čuvenog kineskog prirodnog eliksira žen-šena.

Instant čajevi
Posebno smo ponosni što smo uvoznik i distributer instant čajeva od đumbira, žen-šena i ginka bilobe. Ova prirodna lekovita sredstva veoma širokog povoljnog spektra delovanja na organizam svako domaćinstvo treba da ima pri ruci, a posebno su pogodna u boliku instant čajeva (bez aditiva i konzervanasa!) koji se mogu pripremiti za minut.

Paleta suprehrane
Najnovija u našoj ponudi je paleta tzv. superhrane, namirnica izuzetne hranljive i funkcionalne vrednosti za ljudski organizam, kao što su mlade trave žitarica (pšenice, ječma, lucerke), mikroalge spirulina i hlorela, čia semenke, psillium ljuspice, nopal kaktus, mleveno laneno seme zaštićeno od oksidacije specijalnim sistemom pakovanja, eritritol (prirodni zaslađiva), sirovi kakao komadići

Takođe, snabdevamo prodavnice zdrave hrane morskom solju, alojom u gelu, eteričnim uljima i emulzijama raznih namena i dr.

VELEPRODAJA
 
BEYOND
Beograd, Narodnog Fronta 68
Tel./fax: +381 011 347 6034

E-mail: <pošaljite nam poruku>

Pogledajte izbor iz našeg veleprodajnog asortimana: